HibuRan HaTi

…kata-kata ikhlas cik ct..

I’m tagged..! due to my KIUTness

1. Copy badge “2008  Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.

leh tak nk sukarti je tukar award nih as cute for 2009 gak ?! selamba ah nk tukar ..alamak..takleh tukar lak year kat badge nih..heheh..abaikan ah niat nakal gua..

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. 

cik atiqah idayu..a.k.a cik am .. thank u ~

cikct mmg kiut..

memang tgh saat2 yg kiut = tembam bangat skrg nih.. hehhe

 3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

  • dah kawen 😀 18hb harituh genap 1.5 years married to mr.Nor Imran ..jap..nk selitkan wish nih .. 

“HaPPy aNnivesSaRy mr.HuBBy~!!”

  • sgt suka travelling..bila takde travel plan..idup terasa bosan..tensen tetiba datang..hehe 
  •  masih baru..tapi sgt sgt sgt sgt suka photography skrg ..
  • bila bercerita kat org..mesti ada sound effect..tak tahu camna.. tp sure mmg ada sound effect yg dtg ngan natural nye… huhu 
  • baru tahu..ada habit yg sama ngan ili and am ..suka dengar satu lagu berulang2..skrg, tgh dgr lagu ungu..lagu lama lak tuh.. dr.ili shairah kata habit nih is known as “suka dgr lagu sampai muntah monggek..” 
  •  suka TER cerita benda sama berulang2..wakaka..
  • memang diketahui ramai..muka tak hingat nye kerek ..bak kata dazi..” pergi mampus lah korang..” camtuh ah muka bila tgh bosan bangat ..
  • kalau marah..muka akan jadi sgt MERAH..hehe 
  • tgh tekanan perasaan skarang ni sbb assignment tak siap siap (T_T)..and semangat tak naik2..camna nih .. 
  • hobi yang ingin dibuang >> pembeli setia baju-baju NICHII fashion city.. hehe..ingin sgt buang habit nih.. (saja nk update..last pergi NICHII..3weeks ago..wuhuu..bravo for myself 😛 )

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

10 ramai sangat ah ..2 je ah …nak bagi award kat my office mate yg active memblogging..

cik Rozie

cik Anom

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan ”anda telah di tag -sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda”.

kena eh ? sib baik bagi kat 2 org je..kekkee

Advertisements

3 Comments»

  ilicious wrote @

poin no 6 – walaupun berulang aku tetap suke dgr crite ko..

poin no 7 – aku x kan lupe expression “pegi mampos la ko” hehehe..

  am wrote @

shah aku nak tambah sikit eh,

“bila bercerita kat org..mesti ada sound effect..tak tahu camna.. tp sure mmg ada sound effect yg dtg ngan natural nye…”

tambah dengan hand effect skali !

kakakakak. tapi tulah yang menyedapkan cite ko. tu sebab walau ulang2, cite ko tetap best didengar. rasa mcm live telecast tau tak.

hehehe

  ilicious wrote @

aah.. matta fair 6-8feb kan?? jom gi 6hb.. is a date.. kite cari for gold coast or NZ k.. yey!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: